dimarts, 5 d’octubre del 2010

Save my oceans

Save My Oceans from The Loud Cloud on Vimeo.

Recordeu la campanya anti-plàstic que va iniciar una coneguda cadena de supermercats, que resava l'eslógan "Bolsa-caca"?
Aquí us porto una alternativa prou digna i simpàtica, per animar a la gent a usar menys plàstic, abans de què siguem capaços d'embolicar el nostre propi planeta amb tan indestructible element, en el que ja comença a semblar, l'intent col.lectiu d'emular l'artista Christo a escala planetària.
Vídeo il.lustrat i animat per Sol Linero.

Director: Mariana Blanco
Producció: Hoodablah
Músic: Tilly and the Wall


Salvad mis Océanos

¿Recordais la campaña anti-plástico que impulsó una conocida cadena de supermercados, que rezaba el machacón eslógan "Bolsa-caca"?
Pues, aquí os dejo una alternativa suficientemente  simpática para animarnos a usar menos plástico en nuestra vida diaria, antes de que seamos capaces de envolver nuestro propio planeta con tan indestructible elemento, en lo que ya empieza a parecer un intento colectivo de imitar al artista Christo, a escala planetaria.
Video animado e ilustrado por Sol Linero.

Director: Mariana Blanco
Producción: Hoodablah

Música: Tilly and the Wall

Save my Oceans

“Use Less Plastic” is a short, sweet and irresistible call to action. This campaign named Save my Oceans was Illustrated and animated by Sol Linero to encourage us to use less plastic in our daily lives, before we are able to wrap the entire planet with plastic, which is beginning to look like a collective attempt to mimic the artist Christo in a planetary scale.

Illustrated and animated by Sol Linero.
Director: Mariana Blanco
Production: Hoodablah
Music: Tilly and the Wall

23 comentaris:

  1. Uau, Maleta, quina canya! m'ha encantat, i m'ha commogut. Hauríem de ser molt curosos, i ensenyar els nostres fills a ser-ho també. Només falta que els productors emboliquin els seus productes de forma més respectuosa.

    ResponElimina
  2. Quina canya de vídeo, m'ha agradat moltíssim!
    I m'ha fet sentir fatal :(
    Lo de les bosses ja ho faig, però com diu l'Anna, o ens donen alternatives al súper o no comprem res... Ens hauríem de plantar?¿
    Petonets!

    ResponElimina
  3. ANA PRINCESA DEL GUISANTE: Sí, és qüestió de fer un esforç col.lectiu, clar...i els primers haurien de ser els Ajuntaments, ensenyant nous hàbits de consum, envers tanta planta de reciclatge! Moltes coses no caldria que fóssin reciclades per la indústria sinó, ja per nosaltres mateixos.
    YES WE CAN!
    ;-)


    LYN NEWHOUSE: En alguns súpers ja comencen a posar bosses de fècula de blat de moro o patata, que són fàcilment biodegradables...i sinó cistell en ristre! Però la indústria també s'ha de posar les piles..i molt!
    Petonets Lyn!

    ResponElimina
  4. Meravellós vídeo.Hem de començar des de casa, educant als nostres petits...
    Aquí a Brussel.les, tots anem amb les bosses de tela a comprar i sino, pagant et donen bosses biodegradables...Hauria de ser sempre així, el millor seria deixant-lo d'utilitzar per ús doméstic i reciclar bé.
    Un besito!

    ResponElimina
  5. Que guai el video! m'agrada molt!. A Anglaterra tothom et donava bosses de paper i parlo de fa bastants anys. Diuen que el paper es recicla més facilment, es torna a fer pasta de paper i es pot tornà a fer paper

    ResponElimina
  6. OLGA-MESCAPRICESBELGES-: Aquí també han arribat les bosses de tela però als súpers, encara es poden trobar bosses de les de tota la vida. Crec que encara no està tothom convenientment concienciat. Esperem que no arribi massa tard...
    petonets!


    ARISTOFELES: Les bosses de paper sempre m'han semblat molt més glamuroses que les altres, i penso que segur que deuen ser més fàcils de reciclar, ara, el cistell de tota la vida, guanya per golejada, no cal ni tan sols reciclar-lo...encara que no es pugui plegar tan petitó com a mi m'agradaria! :-))
    Canyero el vídeo, oi?
    Una abraçada.
    ;-)

    ResponElimina
  7. El vídeo té una marxa impresionant, i l'estètica és molt guapa!
    Deus estar sempre navegant per trobar cosas tan xules pel ciberespai... :)
    Jo porto sempre bossa de tela i si vaig al súper carrito o cistella de mà; sempre que puc dono la meva bossa enlloc de la de l'establiment i per suposat paro molta atenció a com "emboliquen" les coses.
    La consciència veig que hi és, ara falta ser constant!! :)

    ResponElimina
  8. Ei quina canya de video....
    Cistell de sempre infalible.
    Crec que a la espanya li falta molt de 3Rs: Reduir, Reciclar, Reutilitzar però amb publicistes concienciats com tu mica a mica ho aconseguirem. El plàstic contaminta moltíssim, és difícil de reutilizar i no és biodegradable... Procurar deixar el planeta lo més net i digne possible per a les nostres criatures em recordo tot sovint. Gràcies, gràcies. Petons.

    ResponElimina
  9. Video muito bom, com mensagem muito importante. É sempre um prazer passeiar por aqui.

    ResponElimina
  10. MELOENVUELVEPARAREGALO: Ja ho dius bé, ja...Déu n'hi dó de les hores que passo davant del ordinador!
    Nosaltres a casa, hem aconseguit reduïr les bosses del súper a base de cistells i les poques que tenim les usem per recollir els presents de la Rita quan surt a passejar! Tot controlat!
    Ara, a més ja no comprem ampolles de litre i mig d'aigua...de la garrafa a la gerra, i així la bossa de reciclar plàstic ha baixant un 50% en volum!



    MONTY: Si no mirem d'aturar-ho els nostres fills heredaran un planeta que semblarà un contenidor gegant! Val la pena prendre consciència!
    ;-)


    MARIACININHA: If the message reaches everybody...the award will be huge!
    I'm happy to see you here!
    ;-)

    ResponElimina
  11. A la meva Aldea ha resorgit la contimplora. Petons!

    ResponElimina
  12. Monty: Aquesta és bona! Deu punts per tú!
    Petons,
    ;-))

    ResponElimina
  13. me ha encantado, dibujos al poder, también para concienciar...

    ResponElimina
  14. LATACONES: Pues eso digo yo! Dibujos bonitos con mensaje...para que se divulguen mejor!
    ;-)

    ResponElimina
  15. Quin vídeo més bonic!
    Per cert, ara que ve al cas: ja des de ben petit, quan anava a veure com els meus tiets i cosins -que són mariners en barques de bou- pujaven la xarxa i destriaven el peix, m'impressionava la quantitat d'ampolles de plàstic que treien :(

    ResponElimina
  16. Es veritat,molts petits gestos individuals poden moure montanyes,encara que les campanyes institucionals per no utilitzar bosses de plàstic estiguin impreses en paper no reciclat.Es un gran contrast veure com ens volen alliçonar en el reciclatge tirant tones de paper no reciclat.

    ResponElimina
  17. LEBLANSKY: Si penses, en el què diu el curtmetratge de que qualsevol peça de plàstic creada en la història de la humanitat encara no ha estat destruïda avui, veritablement fa posar els pèls de punta!
    Es qüestió de prendre conciència col.lectivament i alliçonar bé la canalla...sinó, els hi deixarem un planeta...!!!


    MISTERAL: Aquesta és la paradoxa de l'ecologia urbana...quan les ampolles de llet eren de vidre, no calia construir plantes específiques per reciclar res...només rentar-les.
    Ara, ens venen moltes mentides, sota el nom de l'ecologia moderna per disfressar interessos econòmics, i nosaltres ens ho hem d'empassar tot.

    La millor manera de ser ecològic és actuar amb sentit comú.
    ;-)

    ResponElimina
  18. Qué impactante, geniales las imágenes y muy claro el mensaje!
    Carme, pásate por el blog que hay sorteo, festejamos que ya tenemos web on-line! Beso.

    ResponElimina
  19. Andrea: Si el mensaje se transmite con gracia, siempre llega a más gente...
    voy a echar un vistazo!
    Muás!

    ResponElimina
  20. Me ha gustado mucho este video con estos dibujos para concienciarnos del abuso de plásticos y el destino, ójala muchas personas lo vean para cuidar mejor el planeta. un abrazo y muchas gracias.

    ResponElimina
  21. MÓNICA: La causa es tan buena...que no deberíamos escatimar medios para concienciarnos todos (me incluyo a mi misma!)...
    Me alegro que te haya gustado, puedes difundirlo, para que llegue a todos!

    Gracias,
    y feliz Domingo!

    :-)

    ResponElimina
  22. tienes un hermoso blog! el video es muy bonito y educativo...todos deberiamos aprender de el! haré que varias de mis amigas lo vean! besitos!

    ResponElimina
  23. MERY: Muchas gracias...me alegro mucho de que te guste mi blog!
    Me parece estupendo que lo difundas...a tanta gente como puedas!
    Besos
    ;-)

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!