divendres, 23 d’abril del 2010

Joc nº 6 (Juego nº6)

He estat escollida per jugar a un joc, de la mà de l'Olga de mes-petits-caprices-belges. El joc consisteix a començar l'entrada d'avui, penjant la imatge nº 6 d'aquest blog.

Aquesta que veieu, doncs, és la sisena imatge de La meva maleta en ordre cronològic (del novembre del 2009) i correspòn a una entrada (enllaceu aquí per saber més) dedicada a la presentació del llibre "¿Qué me està pasando?" realitzat pel duet artístic Eva Armisén i el músic Marc Parrot, al que en aquella època vaig poder assistir. Entre altres imatges, vaig escollir aquesta, un dels meus quadres preferits pintats per l'Eva.
Tornant al joc, com que jugar sola no tindria cap gràcia, convido als següents blogs a fer el mateix que jo....penjeu la imatge nº 6 que vau publicar en el seu moment, al vostre blog. Us hi apunteu?
Els blogs que convido a jugar són:


Si jugueu, recordeu de convidar  6 blogs que seguiu habitualment i així successivament. Jo com que en segueixo tants, he hagut de triar, encara que us hauria convitat a tots!


He sido elegida para jugar a un juego, de la mano de Olga de mes-petits-caprices-belges. El juego, consiste en empezar la entrada de hoy, colgando la imagen nº 6, que fué publicada en este blog, el Noviembre del 2009.
Esta imagen, corresponde a una entrada (enlazad aquí para saber más)dedicada a la presentación del libro "¿Qué me está pasando?" realizado por el dueto artístico Eva Armisén y el músico Marc Parrot, al que en su momento tuve la oportunidad de asistir. Entre otras imagenes de la presentación, intercalé ésta, correspondiente a uno de los cuadros que más me gustan de Eva.
Volviendo al juego...ya que jugar sola, no tendría ninguna gracia, invito a los siguientes blog a hacer lo mismo que yo...publicad una entrada con la imagen nº 6 de vuestro blog, e invitad a 6 blogs que os gusten a hacer lo mismo.
Yo como sigo a tantos he tenido que escoger, aunque os hubiese elegido a todos!
Los elegidos son:

9 comentaris:

  1. Me'n alegro! Gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  2. Gràcies Carme...!
    ...tan amable com sempre!
    Abraçada

    ResponElimina
  3. Moltes gracies Carme per haver pensat en mi...ets un amor...per cert m'encanten les pintures de l'Eva són tan especials...molts petonets de colors...muak

    ResponElimina
  4. Gracias a todas por aceptar el juego!

    Os leo en vuestros blogs!
    Besos grandes!

    ResponElimina
  5. Hola Carme! Tot un honor haver estat triada :)
    Ja he publicat el meu 6 ;) Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  6. Hola Lyn!
    Molt xula la teva entrada...ja era un presagi de tot el què ens aniriem trobant!

    Gràcies per jugar!
    Petonets!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!