dijous, 10 de juny del 2010

Algunes coses que em fan feliç (Cosas que me hacen feliz)

Convidada de la mà de la meva amiga Monty, em disposo avui a fer una breu llista d'algunes de les coses que em fan feliç. Obviament, no hi són totes...ni les que apareixen tenen perquè estar en aquest ordre necessàriament, però ja que hi sóc, aprofito la ocasió, per preguntar als que passeu per aquí, quina cosa us fa feliç...Us convido a tots, a que deixeu els vostres prejudicis i timideses i us llanceu a fer pública la vostra llista pròpia, en aquesta oportunitat irrepetible. A mi, que sóc una persona molt influenciable m'anirà bé, veure què us fa feliços a vosaltres i fins i tot potser m'animo a fer canvis en la meva llista pròpia...ja se sap, les coses que fan feliços als altres, potser també em podrien fer feliç a mi ...o potser no. 
Com a iniciativa pròpia no descarto, properament preparar una llista de les coses que m'empipen, i que també pot resultar divertit i curiós...i diuen que la curiositat va matar el gat. no?
Moltes gràcies Monty, per escollir-me. A veure què et sembla...
Preparats...llestos? Voilà!



Les sorpreses
Las sorpresas
Surprises



Col.leccionar rajoles hidràuliques
Coleccionar baldosas hidráulicas
To collect old tiles


Fer la Migdiada
La Siesta



La xocolata. En tots els seus formats.
El Chocolate en todas sus versiones.
Chocolate in all its ways




Les pel.lícules de Karel Zeman
Las pelis de Karel Zeman
Karel Zeman movies




Fer el Vermout el Diumenge
El aperitivo del Domingo
Sunday's appetizer






Un clàssic: comprar-me sabates
Un clásico: comprarme zapatos.
A classic one: To buy shoes.



Deixar-me aconsellar música i fer-me'n addicte.
Dejarme aconsejar música y volverme adicta a ella.
Let myself be advised on music, and become addicted to it!
(Gràcies Llum!) 







L'olor de café dels Diumenges al matí
El olor del café los Domingos por la mañana
The smell of coffee on Sundays morning





Trobar Diners a la butxaca d'un abric que fa dies que no porto.
Encontrar dinero en el bolsillo de un abrigo que hace días que no uso.
To find money on the pocket of my coat, after one year stored.




De la mano de mi amiga Monty, me dispongo hoy a hacer una breve lista de algunas de las cosas que me hacen feliz. Obviamente, no están todas...ni las que aparecen tienen porqué estar en este orden necesariamente, pero ya que estoy en ello, aprovecho la ocasión, para preguntar a los que pasais por aquí, qué os hace feliz...Os invito a todos , a dejar prejuicios y timideces y animaros a hacer pública vuestra lista propia, en esta oportunidad irrepetible.
A mi, que soy una persona muy influenciable me irá bien, ver qué os hace felices a vosotros e incluso puede que me anime a hacer cambios en mi propia lista...ya se sabe, las cosas que hacen felices a los otros, quizás también me hagan feliz a mi y podría haberlo olvidado...o quizás no. 
Como iniciativa propia no descarto, próximamente preparar una lista de les cosas que me fastidian, ya que también puede resultar divertida y curiosa...y dicen que la curiosidad mató al gato. ¿no?
Muchas gracias Monty, por elegirme. A ver que te parece...
Preparados...listos? Voilà!



Invited by my friend Monty, I am going today to make a short list of some of the things that make me happy. Obviously, there aren't all...and not even necessarily have to be listed in this order , but I'll take this opportunity to ask to those who pass by here, what makes you happy...I invite you to abandone all prejudices and encourage to make public your own list in this unique opportunity. Don't be shy!
This will be useful to me, (who I'm a very influenced person), and your list may even encourage me to make changes in my own list...you know, the things that bring happiness to others, perhaps could make me happy and might have forgotten...or maybe not.
On my own initiative, I have been thinking on prepare a list of things that annoy me, soon, because it can be funny and curious ... And is it said that curiosity killed the cat. Right?
Monty thank you very much for choosing me. Let's see what you think ...




Ready...steady? Voilà!


23 comentaris:

  1. Un recull de moments de felicitat tan importants, Carme!

    abraçada...!

    ResponElimina
  2. De tots els moments de felicitat, potser per lo curiós que em resulta, el que m'ha agradat moltíssim és l'afany col·leccionista de rajoles hidràuliques. Mola!!!

    ResponElimina
  3. jo m'apunto a gairebé totes... cafè, xocolata, sabates, noia, això és drogadura :-P
    Un petó

    ResponElimina
  4. I like this image a lot: << A classic one: To buy shoes. >> !!!

    ResponElimina
  5. upps... se me olvidó que podia escribir en castellano :) saludos!

    ResponElimina
  6. Ès un plaer passar per aquesta maleta que sempre està plena de sorpreses.....molts petonets...Muak

    ResponElimina
  7. Stel.la: Avui he fet un strip-tease...però a mida que hi vaig pensant, se'm acudeixen més i més coses que em fan feliç. Millor afegir només uns punts suspensius i avall!
    ;-)

    Òscar: Doncs és ben veritat. Si algun dia veus una personeta atentament mirant un contenidor d'obres i fent equilibris per rescatar alguna rajola hidràulica...no ho dubtis. Tens molts punts d'haver-te topat amb mi!
    Una abraçada!

    Ana Pesolet: Ai...a vegades per no caure de nou en el tabac, una pot acabar xocaholica, shopaholica i sabatòlica perduda!!!
    Petonitos!

    Amba: ¿Es o no un clásico? Ah!, no te preocupe el idioma, en la maleta se habla de todo, aunque sea mal...y con el diccionario al lado! Jajajajajj!

    besos

    La Pintoreta: Ei Carol...no t'animes a fer el teu strip-tease? Jo sóc molt cotilla i també vull saber que us fa feliç...
    Molts petonets!!!!!

    ResponElimina
  8. Carme, comparteixo passions amb tu: Zeman, la xocolata, el Bibendum... però col·leccionar rejoles hidràuliques??? Benvinguda al club dels fetitxistes, i a més, tu has entrat per la porta gran, haw, haw!

    ResponElimina
  9. Si tu et deixes aconsellar música jo cine, així que ja miraré d'esbrinar aquest cineasta que comentes.
    Ja vaig comentar-te que les sabates també són una de les meves debilitats i em relaxa molt anar només a mirar-ne :)
    Ah! i l'olor de cafè ... però com sempre a aquestes hores m'acompanyen d'altres begudes més blanques.
    Un petonàs molt feliç de llegir la teva llista: és un plaer!

    ResponElimina
  10. Leblansky: Això de les rajoles, potser és una mica estrany, però ja se sap....els col.leccionistes ja les fem aquestes coses! Algun dia us ensenyaré la meva modesta col.lecció. De mica en mica potser aconseguiré prou paviment per enrajolar-me l'estudi!!! jajajaj!
    Bon cap de setmana!

    meloenvuelvepararegalo: Sí...totalment aconsellable. Al U-tube, trobaràs pel.lis de Zeman a retallets, però tota la pel.li completa! Ja em diràs! Jo hi tinc debilitat.
    Molt bon cap de setmana t!

    ResponElimina
  11. Ole, ole, una altra llista de coses guais! Doncs, el meu vici essencial i terrible des de que tinc ús de raó es la xocolata, cada dia en menjo i confesso que no podria viure sense menjar-ne, què li farem! Els paisatges de camp i els boscos feréstecs, el jazz i el soul, els ceps, una bona història, tant és el format... i com bé dius tu també no està en ordre de preferència i n'hi ha moltíssimes més (veure el blog de Meloenvuelve) ;)
    Petonets!!

    ResponElimina
  12. Per cert, em fa molta enveja la teva col·lecció de rajoles hidràuliques ;)

    ResponElimina
  13. Acabo de descubrir tu blog y me gusta mucho.
    Cosas que me hacen feliz....pues por ejemplo cuando mi sobrina de siete meses me sonrie, tomarme una onza de chocolate después de comer, abrazarme a mi novio cuando me meto en cama y él ya está dormido y seguro que muchas más.
    Un besín!

    ResponElimina
  14. Lyn Newhouse: La xocolata també és un dels clàssics en aquestes llistes, tot i que jo de petita hagués dit abans formatge que xocolata...ja se sap, amb l'edat una es diversifica!
    Això de les rajoles és una rara afició...però estic segura que no sóc l'única!
    ;-)
    Molts petons Lynn!


    Pirusca: Me alegro mucho que hayas venido a parar a mi maleta...Bienvenida!
    Coincido contigo con la onza de chocolate, pero ¡mucho mejor si es después de la siesta!
    Buen fin de semana,
    Besines.

    ResponElimina
  15. Carme, que bonic t'ha quedat no podia ser d'una altra manera es clar amb imatges representatives. M'ha encantat.... Uff comparteixo amb tu la xocolata, el cafè, la migdiadaaaaaaa.... CArai quantes coses bones ens dona la vidaaaaaaaa... T'ha quedat una entrada xulachula.
    Fins aviat! (enca sense memorystick, jaja)

    ResponElimina
  16. Coleccionar baldosas hidráulicas!! la verdad es que son preciosas pero nunca había conocido a nadie que las coleccionara, que cosa tan bonita. Me ha gustado tu lista, y si encima la acompañas de esas ilustraciones tan chulas, mmm... genial!

    ResponElimina
  17. Monty: Ja veus en el fons tampoc és tan complicat fer-nos felices, no? A vegades com més simple, millor!
    Petonets!


    Miss Marble: Las voy poniendo y componiendo en el suelo de la chimenea, ya que la encendemos poco, y queda muy divertido...
    a decir verdad yo, preferiría tener, el suelo de casa alicatado con hidráulico, pero a falta de pan....
    Petonets!

    ResponElimina
  18. Carme, m'ha agradat aquesta entrada de coses que et fan feliç. A mi m'agrada la xocolata , l'olor del cafè al matí, i col·leccionar coses inútils..., Trobar diners en una butxaca o en una llibreta, em fa tan feliç que em falta temps per anar-ho a celebrar. Ha, ha, ha.
    Els dibuixets molt adequats .
    Una abraçada. :)

    ResponElimina
  19. Ernesto: Fa una il.lusió inesperada trobar-se diners propis oblidats! Encara que només siguin 5 euros...jo també corro a malgastar-los! jajajaaja!
    Me'n alegro que t'hagi agradat la meva sel.lecció de il.lustracions...hi ha tan bons dibuixos al món, que quan tinc mandra de fer-ne un, busco i....voilà!

    Petons!

    ResponElimina
  20. Muy ilustrativa la lista, a quien no pueden gustarle todas esas cosas??

    ResponElimina
  21. Ainhoa: Quizás la felicidad suprema, para mí, sea dibujar tooodas las cosas que me hacen feliz pero cuando no hay tiempo...sólo tengo que echar mano de la maleta, y encontrar algún dibujo que me represente...

    Me alegro que te guste mi selección y bienvenida a la maleta!

    Saludos
    ;-)

    ResponElimina
  22. Preciosa lista... esta maleta sabe vivir...

    ResponElimina
  23. Latacones: Voy aprendiendo...jajajaja!

    Bss.

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!