divendres, 18 de juny del 2010

La cançó que ha canviat la meva vida (La canción que ha cambiado mi vida)



No acostumo a posar música al bloc, jo. Però, avui he caigut rendida després de veure aquest vídeo no-oficial de Charlie Winston, i m'ha vingut al cap una expressió que fa alguns anys deia amb una certa facilitat: "m'ha canviat la vida"...evidentment, potser no n'hi ha per tant, però m'ha agradat, la sencillesa d'aquest vídeo fet amb poquíssims recursos. M'ha atrapat i m'ha fet feliç.
Apa, espero que us agradi tant com a mi. Bon cap de setmana companys.

No acostumbro a poner música en el blog. Pero hoy he caído rendida después de ver este video no-oficial de Charlie Winston y me ha venido a la cabeza una expresión que hace algunos años soltaba con cierta facilidad: "me ha cambiado la vida"...bueno, quizás no haya para tanto, pero me ha gustado, la sencillez de un vídeo hecho con poquísimos recursos, me ha atrapado. Me ha hecho feliz.
Espero que os guste tanto como me ha gustado a mi. Feliz fin de semana.


The song that changed my live
I don't use to talk about music on the blog. But today I fell in love with this unofficial video from  Charlie Winston and it came to my mind an expression that some years ago I let go, quite easily: "this has changed my life"... well, maybe this could sound a little bit exaggerate, but I liked the simplicity of a video made with very few resources, It trapped me. It has made me happy.
I hope you enjoy it as much as I liked me. Happy weekend.

17 comentaris:

  1. Ai, mare meva. Això vol dir que ara, enlloc de fer dibuixos et dedicaràs a la caça il·legal de nyus? nooooooo tooooornaaaa ;-) La princesa punyetera

    ResponElimina
  2. res, res...no t'alarmis. Però és que a la meva maleta hi caben taaantes coses! Que quan una m'agrada...zaska! no me'n sé estar!

    Ja has emborratxat al gripau?
    Espero, que sí.

    Petonets!

    ResponElimina
  3. m' agrada aquesta música!!no m'extranya que et canvii la vida...
    fa molt per tú i si aquestes són les que et fan canviar la vida ja m'hi apunto.

    ResponElimina
  4. Misteral: Apuntat estàs. Si et contagio ja sóc feliç. Si em contagies, encara més!
    ;-)

    ResponElimina
  5. Què bé, una altra cosa que no coneixia!! (encara no he indagat sobre aquell cineasta... i ara se'm suma aquest cantant!) M'encanta que ens -bé, jo m'ho prenc així- facis aquests regals :)
    Molt bon rotllo aquesta cançoneta i el començament té un cel que enamora :)
    Bon inici de cap de setmana!

    ResponElimina
  6. meloenvuelvepararegalo: Podria ser perquè era divendres. Podria ser perquè estava de bon humor, però està clar que el bon rotllo que porta aquesta cançó, són suficients per contagiar alegria...me'n alegro que t'hagi agradat! I encara que sense llaç, per a mi també és un regal!

    Petonets!

    ResponElimina
  7. L'hem escoltat la meva filla gran, Lucía i jo i ens ha encantat!
    anem a buscar la per itunes!
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  8. Esta clar Carme a la vida les coses més simple són se'ns dubte les que ens arriben a aquell lloc a on viu l'ànima i batega el cor....preciós....molts petonets...Muak

    ResponElimina
  9. Olga-mescapricesbelges- És que és molt bò, aquest Charlie. Jo ja el tinc al Spotify! Que bé que coincidiu mare i filla, això encara és millor!

    Petonets.


    La Pintoreta: Deus ser l'encant de les coses sencilles. Ja ho diuen: menys és més!

    Muaks, muaks!

    ResponElimina
  10. Si et canvia a millor felicitats. Si hi ha talent surt, surt és palpa, s'escolta, encara que sigui amb pocs recursos. La cançó al final te aquell puntet de ganxoo, m'agrada!! Bon cap de setmanaaaa.

    ResponElimina
  11. Monty: La frase exacta vindria a ser: M'ha canviat el divendres...però com sóc molt apassionada, tendeixo a exagerar un pèl! I sí...sempre a millor. Quan em contagien el bon rotllo, sóc, sens dubte, millor persona. (¡Testado científicamente!)

    Petons!

    ResponElimina
  12. Estic molt d'acord: quin bon rotllet que dóna aquest vídeo! La música, la posta de sol... i es nota que gaudeixen molt tocant, això s'encomana ;) Una descoberta genial, moltes gràcies!
    Petonets!!

    ResponElimina
  13. Me encanta descubrir esta canciòn, que mejor lugar que tu maleta :) feliz comienzo de semana para ti y los que lleguen a escuchar a Charlie por aqui. petonets

    ResponElimina
  14. Una música que em fa sentir molt bé. Gràcies.
    Petons!! :)

    ResponElimina
  15. Mónica: Muchas gracias , me alegro que te haya gustado. Menos mal que mi maleta no tiene fondo!
    Petons!


    Ernesto: Em va atrapar aquesta música sense pretensions. Porta bon rotllo, tan per acabar la setmana, com per començar-la.
    ;-) petons!

    ResponElimina
  16. A mi la canción (y el video) que me cambió la vida fue esta:

    http://www.youtube.com/watch?v=QW0i1U4u0KE

    Muy lindo tu blog.
    Sara, Buenos Aires

    ResponElimina
  17. SARA PAOLETTI: Me encanta tu visita y el intercambio de canciones, también! :-)
    Tu canción me ha parecido delicada y bella...gracias por compartirla, ya la he puesto entre mis favoritos!!!

    Un beso Sara!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!