diumenge, 3 d’octubre del 2010

I love Olivia




La polifacètica Olivia, ja té série a la televisió. A mi, ja em va robar el cor la seva versió impresa, i en el seu moment em vaig convertir en fidel seguidora de cada una de les noves aventures protagonitzades per aquesta porqueta hiperactiva, creada per Ian Falconer.

Els contes de l'Olívia agraden no només pels sensacionals dibuixos; les seves ocurrències  desperten una sensació de dejà-vú als que hem tingut o conviscut amb nens petits, doncs imagino que són producte de la intensa observació per part del Ian, de criatures de veritat, en situacions reals...això fa de l'Olívia un personatge sorprenentment verosímil...a pesar de la seva aparença de porquet.

La meva sorpresa, va ser veure-la en moviment...i com que per a mi, l'Olivia és fantàstica, m'afanyo a penjar-ne el trailer inicial de la série per a satisfacció de tots...oink, oink!

Dedicat a la petita Olívia,  de Brussel.les!




I LOVE OLIVIA


La polifacética Olivia, ya tiene serie de televisión. A mi, ya me robó el corazón la versión impresa y en su momento me convertí en fiel seguidora de cada una de las nuevas aventuras que protagonizaba ésta cerdita hiperactiva, creada por Ian Falconer.

Los cuentos de Olivia gustan no sólo por sus fabulosos dibujos; sus ocurrencias despiertan una sensación de dejà vú a todos aquellos que tienen o hayan convivido con niños, ya que las expresiones y situaciones que retrata deben ser producto de una larga y minuciosa observación de criaturas reales...ésto precisamente hace de Olivia un personaje extremadamente verosímil, a pesar de su apariencia de cerdita.

La sorpresa, fué verla en movimiento...y como para mi, Olivia es la mejor, os la dejo merodeando por aquí para deleite de todos...oink, oink!

16 comentaris:

  1. ANA PRINCESA DEL GUISANTE: T'ha agradat? Sento una enveja terrible de no haver-la dibuixada jo! Cachis...
    ;-)

    ResponElimina
  2. Great post... I love Olivia too! She makes me laugh.... so funny!
    :-D
    (PS. I like your blog!)

    ResponElimina
  3. No conocía a Olivia, ahora que me la has presentado, me hago también fan.

    ResponElimina
  4. Jo tampoc coneixia l'Olivia, aquest tipus de dibuix m'agrada molt, està traduida al castella o al català?

    ResponElimina
  5. M: Who couldn't adore this lovely piglet?
    Thanks a lot for stopping by my blog and comment...come back anytime!
    xx


    LATACONES: ¡Pues bienvenida al club! Una vez la conoces la adoras para siempre...
    ;-) Abrazos


    ARIS: Doncs m'encanta haver-te-la descobert jo! Tot i que no té massa texte, la pots trobar tan en català com en castellà. Ja veuràs, l'Olívia és sensacional!
    Ptns
    ;-)

    ResponElimina
  6. Tatxan, un altre descobriment de la srta maleta, gràcies! He entrat també al web de la Olívia, que està bé però m'he quedat una mica parat, m'esperava més imatges i algun que altre video.
    [per cert, a mi la segona imatge del post no se'm carrega; com que ningú ha dit res, suposo que deu ser cosa meua, però no hi ha manera de veure-la]

    ResponElimina
  7. Nosaltres som fans!ens la va descobrir la meva filla gran , de sis anys , a l'escola, que agafen llibres de la biblioteca.Finalment li vaig comprar!A més , la nostra petita de sis mesos es diu així.
    Petons de dilluns també per a tú!!!

    ResponElimina
  8. LEBLANSKY: Plas, plas, plas (m'aplaudeixo jo mateixa)...te l'he descobert jo? Doncs és un honor!
    La veritat, és que la web és bonica però pobreta en continguts. I jo també n'esperava una mica més.
    Ah! la imatge que no se't carrega, és la Intro dels dibuixos que es van fer per la televisió...i em penso que sí, que es cosa del teu ordinador, ja que jo l'acabo de veure ara mateix. Insisteix Leb, insisteix.
    ;-)


    OLGA-MESCAPRICESBELGES-: Quin greu no haver-me recordat de tú abans! De fet el nom d'Olívia m'encanta i la teva nena és la primera Olívia que conec (encara que no personalment).
    Si et surt tan mogudeta com la de dibuix, prepara't Olga!
    Una abraçada per tú i encara que tard, li dedico aquesta entrada a la petita Olívia...apa, moltes manyagues.
    ;-)

    ResponElimina
  9. Jo tampoc puc veure el trailer, però insistiré... té molt bona pinta pels comentaris que feu; els dibuixos ja són genials!
    I vinga: una altre aplaudiment ja que jo tampoc no la coneixia... però perquè et segueixo? perquè tu me la descobreixis :)
    Gràcies, senyora maleta plena de descobertes!!!!

    ResponElimina
  10. MELOENVUELVEPARAREGALO: Doncs, redoble d'aplaudiments!!!!! Avui he insertat un altre vídeo identic de la Intro, a veure si és que l'anterior tenia algún defecte...apa! A gaudir de l'Olívia!
    Gràcies!

    ResponElimina
  11. M'encanta aquesta Olivia!!Una monada de porqueta ;D
    Eps! Jo tampoc puc veure el vídeo, però he vist la web.
    Petonets!!

    ResponElimina
  12. LYN NEWHOUSE: Pobreta Olívia, molts us heu quedat sense veure-la, en canvi jo si que puc...no ho entenc. A veure si aquesta versió funciona millor!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  13. ¿es veu per fí la meva imatge que va ser un regal de incalculable valooorrrr?i amb aixó deixo de barallar-me amb el google perfil i faig les paus amb l'autora del meu avaar

    ResponElimina
  14. Me he dado un banquetazo con tu blog, es muy bueno, pues ya tienes un seguidor más.
    Muchos abrazos

    ResponElimina
  15. MARCO CHAMORRO: Me alegra un montón que personas como tú se pasen por mi maleta! He quedado impresionada con tus ilustraciones, y por supuesto yo también me he hecho seguidora de tú blog...poco a poco, lo iré degustando...
    ¡¡¡¡Bienvenido, es un honor!!!!

    ;-))

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!