dilluns, 1 de març de 2010

Teresa Novoa


1."En la ventana"

De les il.lustracions de Teresa Novoa  m'agrada tot: el què dibuixa...i el què no dibuixa, també. Els seus espais en blanc, expliquen tant, com els seus traçats...suggereixen, dónen llum i són espai obert a la imaginació del espectador...les delicades figures de minúsculs ullets que donen vida als relats, (ja siguin humanes o animals), sempre transpiren calma i bondat. Ha il.lustrat llibres com "El pájaro y la princesa", que va resultar guanyador del premi "A la Orilla del Viento", així com un gran nombre de contes preciosos...us recomano especialment "La Casa de los días", un llibre de poesía infantil, plè de petits relats que complementen perfectament amb els seus dibuixos...i viceversa. Un llibre per llegir, disfrutar i rellegir...Podeu apropar-vos més al seu món, obrint aquest passadís secret que va directe de la meva maleta al seu blog...
Totes les imatges pertanyen a Teresa Novoa.

Teresa Novoa

De las ilustraciones de Teresa Novoa me gusta todo: lo que dibuja...y lo que no dibuja, también. Sus espacios blancos, explican tanto como sus trazos...sugieren, dan luz y son un espacio abierto a la imaginación del espectador...las delicadas figuras de minúsculos ojitos que dan vida a sus relatos, (ya sean humanas o animales), siempre transpiran calma y bondad. Ha ilustrado libros cómo "El pájaro y la princesa" que resultó ganador del premio "A la orilla del viento" , así como muchos otros preciosos cuentos, de entre los que destaco "La casa de los días" un libro de poesía infantil lleno de pequeños relatos, que complementan perfectamente sus dibujos...y viceversa. Un libro para leer, disfrutar y releer...Podeis acercaros más al mundo de Teresa, entrando por éste pasadizo secreto que va directamente de mi maleta a su blog...

Todas las imagenes pertenecen a Teresa Novoa.

   5. Cromatoma


Teresa Novoa


From Teresa Novoa's illustrations I love everything: What she shows and both what she doesn't. Her blank spaces explain as much as her drawings...giving light, suggesting and stimulating viewer's imagination. Her characters, always transmit goodness and calm. She has illustrated many wonderful kid's books, like "The bird and the princess" for which she received a price. I wish to emphasize a book named "La casa de los días" for its beautiful rhymes that marry perfectly with her drawings. If you want to approach to her world, just pass through this secret passage that connects this suitcase to her Blog.

5 comentaris:

 1. Me gustan tus Strip-tease de maleta :-))) salen cosas divinas. Petonitos.

  ResponElimina
 2. M´agrada molt molt la imatge "En la ventana"...

  ResponElimina
 3. Qué casualidad, hoy mismo he publicado un dibujo de Teresa Novoa en mi blog. Tienes una maleta llena de cosas preciosas.

  ResponElimina
 4. Com m'agrada obrir la maleta i trobar-me una sorpresa! Són molt xules les il·lustracions de la Teresa Novoa.
  merci,

  ResponElimina
 5. Ana: Sin espectadores, mis strip-tease no tendrían ninguna gracia...me encanta la metáfora!

  Stel.la: Gràcies al teu blog, vaig trobar el seu. La Teresa és una gran dibuixant...jo estic enamorada del de la "ventana", també!

  Petit: "3bis"! cómo dicen mis niñas cuando decimos la misma palabra al unísono! Me encanta coincidir contigo. Tus blogs son preciosos!

  meloenvuelve: M'agrada poder-te sorprendre...tinc una maleta que riu-te tú de la de la Mary Poppins!

  Mercès a totes!

  ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!